Till ALLA HJÄRTANS DAG
Ingredienser
Botten100 g sötmandel
1 1/2 dl Dansukker Finkornigt Strösocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
1-2 äggvitor
Garnering
1 dl mjölk
1 1/2 dl Dansukker Flor med chokladsmak
3 äggulor
1 tsk potatismjöl
200 g smör
25 g rosa marsipan
Smörj och mjöla en hjärtform med löstagbar kant. Mal mandeln och blanda den medströsocker och vaniljsocker. Tillsätt äggvita tills det blir en bredbar smet. Bred ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 175° i ca 10 minuter. Stjälp upp och låt svalna.
Blanda samman mjölk, flor med chokladsmak, äggulor och potatismjöl till fyllningen och sjud tills krämen blivit tjock. Rör ner smöret när krämen svalnat. Bred ett lager kräm på bottnen. Spritsa därefter toppar över hela kakan.
Garnera med marsipanhjärtan.
Blanda samman mjölk, flor med chokladsmak, äggulor och potatismjöl till fyllningen och sjud tills krämen blivit tjock. Rör ner smöret när krämen svalnat. Bred ett lager kräm på bottnen. Spritsa därefter toppar över hela kakan.
Garnera med marsipanhjärtan.
Här kommer tre tips på goda efterrätter!Hoppas ni kan bara kan klicka på bilderna och se vad det står, ganska bra iallafall! :)